Tapetul rezista de CINCI ORI mai mult decat Vopseaua

 

Da, ai citit bine! Pe un perete, tapetul rezista de CINCI ORI mai mult decât vopseaua. Acesta este unul din argumentele pe care le oferim clienților care se confrunta cu dilema vopsea vs. tapet.

Trebuie să mai știi că tapetul, spre deosebire de alte elemente decorative pentru pereți, este singurul care îmbină cele mai importante patru principii de design: culoare, textura, model și profunzime.

Tapet copii sau vopsea?

Vopseaua arata bine numai in primii cativa ani dupa aplicare. Asta daca esti norocos. Aceasta crapa, se cojeste, se murdareste si cel mai sigur va cere reparatie mai repede decat v-ati fi asteptat. Tapetul, însă, are o durata de viata de pana la 15 ani, in conditii normale. Nu mai vorbim despre efectul incomparabil al tapetului in decor, fata de vopsea.

De ce in camera copilului este nevoie de atata atentie la design? Copilul oricum creste, elementele se vor schimba.

Corect. Dar ai posibilitatea de a alege un model de tapet copii care se potriveste din bebelusie pana in preadolescenta, iar acesta va arata perfect in tot acest timp. Imaginati-va ce se intampla cu un perete vopsit intr-o camera de copil. Este zgariat de mobilier, murdarit de praf si poate chiar gaurit de obiecte de decor pe care nu vi le mai doriti. Cu un perete accent, scapati de grija altor elemente decorative si puteti pastra camera aerisita si simpla, tapetul face toata treaba.

Tapetul – prietenul bugetului

Așa cum spuneam, tapetul satisface cele mai importante patru principii de design: culoare, textură, model și profunzime. Asta înseamnă că nu mai trebuie să cheltuiești în plus pentru alte elemente de decor care să încarce nejustificat peretele camerei. Adaugă și faptul că rezistă de cinci ori mai mult decât vopseaua și vei afla ce e mai rentabil.

 

Item added to cart.
0 items - lei
Miaki