Despre Noi

Dacă ai ajuns la noi, înseamnă că ești în cel mai frumos moment al vieții tale. Felicitări!

Decorarea camerei de copil poate fi o adevărată provocare când te inspiri din ce vezi pe alte platforme, dar nu găsești nimic asemănător la îndemână (cum am pățit și noi 🙂 ). Asta ne-a inspirat să deschidem acest magazin online cu modele deosebite de tapet, tablouri si stickere. Trendurile scandinave își pun tot mai mult amprenta pe modul în care alegem să ne decorăm casele. Camera copilului nu poate fi excepția :). Miaki înseamnă pentru noi totul. Iar totul reprezintă copiii noștri – Mia si Achim.

Tapetul poate fi utilizat în designul interior al casei, iar colecția noastră de produse de înaltă calitate este potrivită pentru camera micuțului tău. Textura specială a materialului completează detaliile și designul tapetelor, pictate manual de artiștii noștri. Echipa Miaki este alcătuită dintr-un grup de oameni talentați îndrăgostiți de creațiile lor. Întregul proces de design pornește de la un impuls creativ.

Comercializăm online toată gama noastră de produse și livrăm în majoritatea țărilor din Europa. Serviciul nostru de relații cu clienții se bazează pe încredere și integritate, iar echipa noastră vă stă întotdeauna la dispoziție în cazul în care aveți nevoie de asistență sau de sfaturi. Luați legătura cu noi și ne vom asigura că, în urma conversației noastre, veți lua decizia corectă.

Ce ne diferențiază de alți producători?

Vrem să fim primul magazin care-ți vine în minte atunci când vrei să-i decorezi camera copilului tău. Vrei un tapet deosebit? Miaki. Vrei tablouri de calitate? Tot Miaki. Stickere cool? Ai ajuns unde trebuie. Avem obiecte decorative din lemn, făcute la noi în țară de mâini dibace. Constant căutam și dezvoltăm produse speciale, unice, care să-ți placă și să te facă să le îndrăgești din prima clipă. Copilul tău merită ceva special, iar la noi o sa găsești o nișă clară cu exact ce îți trebuie pentru a decora pereții camerei.

Categorii de produse

Suntem cu adevărat mândri de colecțiile noastre. Creațiile noastre originale reflectă stilurile și personalitățile artiștilor noștri.

Tapet Miaki

Camera copilului tau este prima lui poveste…Alege sa-l trimiti in spatiu, sa inoate cu balenele sau sa plasmuiasca aventuri pe crestele muntilor.

Stickere Miaki

Stim ca ai cautat multa vreme stickere perete copii frumoase pentru o camera aparte. Ai ajuns unde trebuie!

Tablouri Miaki

Indiferent cum alegi sa-i decorezi culcusul copilului tau, sigur vei gasi tabloul perfect in colectia noastra. Printam tablouri copii pe aceeasi hartie fina ca si tapetul.

Woodlove

Lemnul este un material atat de versatil si de natural incat ar fi pacat sa nu il integrezi in camera copilului tau. O sa ofere cu siguranta o atmosfera calda si familiara incaperii.

Decorațiuni Miaki

Decoratiuni pentru perete realizate manual, care o sa transforme camera copilasului tau intr-una de poveste

Tapetul de perete este din nou în trend

Chiar dacă a făcut întotdeauna parte din casele oamenilor, tapetul a suferit multe provocări de-a lungul anilor. Acum, însă, putem spune cu certitudine că tapetul este din nou în trend la capitolul decorațiuni interioare, designerii utilizându-l din ce în ce mai mult în amenajările interioare.

Miaki este un brand care se remarcă prin produse unice, de înaltă calitate. Suntem specializați în fabricarea și comercializarea unor modele unice de tapet, utile pentru a decora camerele celor mici. Dacă peretele ar putea să-și aleagă îmbrăcămintea, atunci cu siguranță ar alege tapetul nostru.

Imaginați-vă o rolă de calitate care ascunde toate imperfecțiunile peretelui și care transformă complet camera. Tapetele noastre sunt concepute pentru a îmbrăcate perfect peretele, creând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta.

Item added to cart.
0 items - lei
Miaki