2020 – Provocari si Tendinte

2020, desi un an cu o simbolistica aparte in numerologie, de la care toata lumea avea asteptari marete, a inceput cum nu se putea mai rau pentru intreaga omenire. Vieti puse sub semnul intrebarii, sarut transformat in arma, imbratisarea a devenit condamnare, iar distantarea este vazuta ca o dovada de iubire. In schimb, viata se intampla mai departe pentru noi toti si cu siguranta s-au invatat multe lectii. Speranta este ca aceste lectii sa nu fie uitate atunci cand ne va fi din nou usor.

Statul acasa ne-a pus la incercare rabdarea, limitele si mai ales toleranta. Probabil in cazul familiilor cu copil/copii aceste teste si-au pus amprenta ceva mai adanc. Mamelor, va intelegem! Intr-o nota mai vesela, suntem siguri ca invatatoarele, educatoarele, toate cadrele didactice probabil se vor trezi cu statui ridicate de parinti in fata gradinitelor si scolilor.

Cu siguranta cat timp ati stat acasa v-au venit si tot felul de idei de redecorare. Poate ar arata bine un tablou in coltul acela de camera, sau poate un set de trei tablouri deasupra patutului, niste stickere pe care sa le lipiti impreuna sau, de ce nu, un tapet care sa schimbe total infatisarea camerei copilului tau. Mamele care au nascut recent sau care urmeaza sa nasca trebuie sa decoreze de la zero camerele celor mici si au avut timp destul de gandire. Camera este o coala alba care asteapta sa fie personalizata. Fiindca petrecem mult timp in camerele celor mici, le decoram dupa placerea noastra.

Anul acesta, asa cum e el, are tendintele lui in materie de camere pentru copii. Florile, frunzele, motivele scandinave si peretii accent sunt doar unele din elementele cheie din 2020. La noi, din fericire, le gasesti pe toate. Unde mai pui ca ne actualizam constant si urmarim tot ce se intampla in afara, la cei care dicteaza directia stylingului. Mai jos cateva exemple 🙂

Spor la decorat!

https://www.miaki.ro/shop/tapet-anemone

https://www.miaki.ro/shop/tapet-summer-blossom

https://www.miaki.ro/shop/sticker-watercolor-leafs

https://www.miaki.ro/shop/tapet-mono-scandi-hills

https://www.miaki.ro/shop/tablouri-monsters

https://www.miaki.ro/shop/tapet-magic-of-the-night

 

 

 

Item added to cart.
0 items - lei