Forbes: “MIAKI – decorațiuni de vis pentru pereții din camera copilului tău”

Tot mai mulți părinți acordă o atenție sporită detaliilor care conturează designul din camera copilului, iar MIAKI vine în întâmpinarea acestora cu o ofertă unică și diversificată de tablouri, tapet și stickere de inspirație nordică. Sabina Popa, fondatoarea proiectului, ne povestește despre armonie în design și pasiunea de a decora – cu stil – pereții din camera copilului, Miaki.ro fiind singurul magazin de copii nișat pe decorațiuni de pereți.

Ce te-a determinat să pornești acest proiect?

Când Mia a venit pe lume, în urmă cu doi ani și jumătate, mi-am dorit să-i decorez camera într-un spirit favorabil creativității și al dezvoltării emoționale. Însă piața autohtonă a decorațiunilor de perete pentru camera copilului stătea sub semnul unui clișeu clasic: tablouri cu personaje Disney, tapete inexpresive, monotone, culori țipătoare etc. Mi-am zis că mentalitatea unde camera copilului înseamnă doar o însăilare de obiecte de mobilier și jucării trebuie depășită. Și așa a apărut MIAKI – ofertă unică de tablouri, tapet și stickere de inspirație nordică.

Care este semnificația numelui Miaki?

Mi se pare fantastic cum unele nume se potrivesc atât de bine produselor pe care le reprezintă. La fel e și în cazul brandului MIAKI – o denumire de care sunt foarte mândră din două motive: are o poveste și sună extraordinar de bine…..

CONTINUAREA PE FORBES.RO

Item added to cart.
0 items - lei
Miaki