Qbebe.ro “Tapetul a cucerit vedetele din România! Uite ce decor au ales pentru camerele copiilor lor”

Odată ce afli că ești însărcinată, începi să te gândești cu entuziasm la cum o să arate camera bebelușului tău. Deja începi să cauți pe Internet cel mai bun și confortabil pătuț pentru copil, cea mai frumoasă mobilă, cea mai practică masă de înfășat, iar ofertele sunt atât de generoase încât, la un moment dat, te-ai putea simți copleșită de multitdiunea de produse pentru amenajarea camerei bebelușului.

Cum amenajezi camera copilului

Noi te sfătuim să o iei pas cu pas și să nu cumperi piese de mobilier care nu știi dacă îți vor folosi. Pătuțul, un dulap încăpător, o masă de înfășat și un fotoliu confortabil, pe care să stai atunci când îți alăptezi bebelușul, sunt mai mult decât suficiente pentru camera bebelușului. Pe lângă covorașe colorate, perdele și draperii și decorarea pereților, aspecte care în niciun caz nu trebuie neglijate!

Micile detalii încurajează dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copilului tău, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Așa că optează pentru piese de mobilier minimaliste, dar lasă-ți creativitatea să zburde atunci când alegi jucăriile, tablourile și tapetul care să completeze decorul în camera copilului.

Nu întâmplător am adus în discuție tapetul din camera bebelușului! De ce tapet și nu lavabilă albă, albastră sau roz? Ei bine, camera bebelușului este locul în care micuțul tău va petrece cel mai mult timp, așa că trebuie să acorzi o importantă deosebită amenajării. Spațiul trebuie să fie unul aerisit, decorat în așa fel încât să stimuleze creativitatea și imaginația copilului, încă din primele luni de viață.

CONTINUAREA PE QBEBE.RO

Item added to cart.
0 items - lei
Miaki