Plăcuță Mirror Name

Am depasit barierele comunului si am ajuns la acest model deosebit de placuta din lemn. Numele copilului este taiat cu atentie dintr-o oglinda din plexiglas rose-gold, iar gravurile de pe margine sunt realizate cu maiestrie de maini iscusite.

Semnul rotund pe care scrie numele copilului tău este un decor minunat. Asează-l unde vrei tu: deasupra pătuțului, pe ușă sau în orice alt loc din camera celui mic. Toată lumea o să știe cine doarme în cel mai frumos loc din casa voastră.

Diametrul cercului din lemn este de până la 40 de cm. Agățătoarea este ascunsă, astfel va sta lipită de perete.

 

250 lei

Availability: In stock

SKU: WOOD NAME
Categories:
Tags:
Descriere

Lemnul este un material atât de versatil și de natural încât ar fi păcat să nu îl integrezi în camera copilului tău. O să ofere cu siguranță o atmosferă caldă și familiară incăperii. Specialiștii de la Planet Ark au realizat un studiu conform căruia expunerea la mobilier și obiecte din lemn are beneficii nu numai pentru sănătate, dar și pentru bunăstare. Tot conform acestui raport, lemnul stimuleaza interactiunea si reduce stresul. Numai bun pentru o cameră de copil! Tratat corespunzător, lemnul asigură un climat sănătos. În plus, obiectele din lemn echilibrează nivelul de umiditate din aer. Noi ne-am gândit la toate aceste beneficii și am ales să folosim acest material minune și să creăm decorațiuni pentru pereții din camera copilului tău.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plăcuță Mirror Name”

Plăcuță Mirror Name
250 lei
Miaki