Tapet A Mice Story

270 lei /mp

Ne-am dorit un fragment dintr-o carte pentru copii pe perete, asa ca am lucrat impreuna cu Adela Calistru, un renumit ilustrator de carti pentru copii din Romania, si a iesit aceasta minunatie de tapet cu soricei. O pictura in acuarela transformata intr-un tapet plin de culoare si joaca, o privire sub lupa in lumea rozatoarelor din campul cu flori. 

Availability: In stock

Cum comand?

Măsoară lungimea si înălțimea peretelui tău in metri (ex: 1m = 100cm) si trece-le in câmpurile de mai jos. Adaugă 10 cm în plus pe fiecare latură pentru pierderi. (Dacă peretele tău are 2.7 m înălțime si 3.45 lungime, tu vei scrie 2.8 respectiv 3.55). Calculul se face pe loc, iar imaginea pe care ți-ai ales-o va fi realizată perfect pentru peretele tău. Dacă ai ușă sau fereastră te rugăm să ne trimiți un e-mail cu toate detaliile și vom găsi împreună cea mai bună variantă.

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: TAP AMS
Categories: ,
Tags:
Descriere

Unic in Romania! Tapet camera copii cu soricei. Tapet cu o tesatura extrem de naturala care imbraca peretele  ca o haina. Printam tapet copii  dintr-o bucata. Montajul este foarte simplu, fara batai de cap. Daca ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate esti chiar tu, montajul va fi o distractie. Copilasul tau va trai sute de aventuri cu acest tapet.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet A Mice Story”

Tapet A Mice Story
270 lei /mp
Miaki