Tapet Draw my City

Imaginează-ți că aveți o stradă numai a voastră. Cochetă, frumoasă, căreia să-i dați culoare. Și dacă nu vă place cum a ieșit o dată, ștergeți și încercați din nou! Cool, nu? Pe acest tapet pentru camera copilului se poate desena. Îți dă ție un timp de respiro și îl ține pe cel mic ocupat o bună bucată de vreme. Sau poate fi și o activitate de familie. Tu colorezi baloanele și copilul tău colorează ferestrele. Noi vă dăm carioci super lavabile! Distracție plăcută!

Cum comand?

Masoară lungimea si înălțimea peretelui tău in metri (ex: 1m = 100cm) si trece-le in câmpurile de mai jos. Calculul se face pe loc, iar imaginea pe care ți-ai ales-o va fi realizată perfect pentru peretele tău. Dacă ai ușă sau fereastră te rugăm să ne trimiți un e-mail cu toate detaliile și vom găsi împreună cea mai bună variantă.

230 lei /mp

Availability: In stock

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: TAP DRAWCIT
Categories: ,
Tags:
Descriere

Camera copilului tău este prima lui poveste…Alege să-l trimiți în spațiu, să înoate cu balenele sau să plăsmuiasca aventuri pe crestele munților. Tapetul Miaki da viata peretilor si ii duce pe cei mici pe cele mai fascinante meleaguri ale imaginatiei. Modelele noastre iti permit sa accesorizezi peretii si cu alte elemente, iar gama variată de culori și povești își gasește locul in orice context.

Mai presus de toate astea stă calitatea produselor Miaki. Cerneala folosită este 100% ecologică, pe bază de apă, fară substanțe toxice de genul metalelor grele, compușilor volatili sau hidrocarburilor aromatice, și nu emană niciun miros care să le pună in pericol sănătatea. Știm cât le place celor mici să măzgălească pereții sau să arunce cu jucării de colo-colo, însă hârtia are proprietăți anti-zgâriere și se poate curăța foarte ușor cu o bucată de material textil, umezită.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Draw my City”

Tapet Draw my City
230 lei /mp
Miaki