Tapet Sweet Safari

Tapetul pentru copii Sweet Safari este în sine o poveste. Animalele odată sălbatice, aici sunt blânde și prietenoase, pictate în culori plăcute și calde. Dă un nume fiecărui animăluț și crează o rutină de seara: spuneți-le noapte bună împreună și apoi inventați povești la lumina lămpii de veghe.

Dacă îmbraci un perete cu acest frumos desen, poți păstra simplitatea in restul camerei copilului tău.

Cum comand?

Masoară lungimea si înălțimea peretelui tău in metri (ex: 1m = 100cm) si trece-le in câmpurile de mai jos. Calculul se face pe loc, iar imaginea pe care ți-ai ales-o va fi realizată perfect pentru peretele tău. Dacă ai ușă sau fereastră te rugăm să ne trimiți un e-mail cu toate detaliile și vom găsi împreună cea mai bună variantă.

250 lei / mp

Cum montez?

Apelează la specialiști pentru aplicarea tapetului! Fiind vorba despre fototapet, deci imagini compuse și create special pentru peretele/pereții tăi, elementele trebuie îmbinate perfect. Contactează-ne dacă ai nevoie de îndrumare!

Availability: In stock

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: TAP SWSAF
Categories: ,
Tags:
Descriere

Camera copilului tău este prima lui poveste…Alege să-l trimiți în spațiu, să înoate cu balenele sau să plăsmuiasca aventuri pe crestele munților. Tapetul Miaki da viata peretilor si ii duce pe cei mici pe cele mai fascinante meleaguri ale imaginatiei. Modelele noastre iti permit sa accesorizezi peretii si cu alte elemente, iar gama variată de culori și povești își gasește locul in orice context.

Mai presus de toate astea stă calitatea produselor Miaki. Cerneala folosită este 100% ecologică, pe bază de apă, fară substanțe toxice de genul metalelor grele, compușilor volatili sau hidrocarburilor aromatice, și nu emană niciun miros care să le pună in pericol sănătatea. Știm cât le place celor mici să măzgălească pereții sau să arunce cu jucării de colo-colo, însă hârtia are proprietăți anti-zgâriere și se poate curăța foarte ușor cu o bucată de material textil, umezită.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Sweet Safari”

Tapet Sweet Safari
250 lei / mp
Miaki