Tapet Zeny Bunny

Familia noastră de iepurași, minunată pentru o cameră de fetițe. Am combinat cele mai plăcute culori pentru prințese –  gri, alb și nuanțe de roz – și, împreună cu minunații iepurași desenați am compus un tapet ideal pentru peretele camerei de copil. Fiecare element și personaj parcă are ceva de spus, așa că puteți da liber imaginației și creativității și să vă inventați propria poveste.

Cum comand?

Masoară lungimea si înălțimea peretelui tău in metri (ex: 1m = 100cm) si trece-le in câmpurile de mai jos. Calculul se face pe loc, iar imaginea pe care ți-ai ales-o va fi realizată perfect pentru peretele tău. Dacă ai ușă sau fereastră te rugăm să ne trimiți un e-mail cu toate detaliile și vom găsi împreună cea mai bună variantă.

 

250 lei /mp

Availability: In stock

Suprafata totala (mp)
Pret produs
*
SKU: TAP ZENY
Categories: ,
Descriere

Camera copilului tau este prima lui poveste…Alege sa-l trimiți in spațiu, sa inoate cu balenele sau sa plasmuiasca aventuri pe crestele muntilor. Tapet munti roz care da viata peretilor si ii duce pe cei mici pe cele mai fascinante meleaguri ale imaginatiei. Modelele noastre iti permit sa accesorizezi peretii si cu alte elemente, iar gama variata de culori și povesti isi gasește locul in orice context.

Unic in Romania! Tapet iepurasi cu o tesatura extrem de naturală imbracă peretele sau peretii pe care ii alegi ca o haina. Printam totul dintr-o bucata, iar montajul este foarte simplu. Daca ai aproape pe cineva mai dibace, sau poate ești chiar tu o persoana care asambleaza totul prin casa, montajul va fi o distractie.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Zeny Bunny”

Tapet Zeny Bunny
250 lei /mp
Miaki